تبلیغات



آموزش کامل طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل

لازانيا با کدو تنبل , طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل , پخت غذای لازانيا با کدو تنبل

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم براي لازانيا با کدو تنبل 6 نفر :

قارچ تازه و خرد شده : 500 گرم

پياز کوچک،خرد شده : 1 عدد

نمک : 2/1 قاشق چايخوري

روغن زيتون : 2 قاشق چايخوري

کدو کنسرو شده : 1 قوطی

خامه : 2/1 فنجان

نعنا خشک شده : 1 برگ

فلفل کوبيده شده : 1 قاشق چايخوري

پاستاي خام : 9 عدد

پنير کم چرب ريکوتا (ايتاليايي) : 1 فنجان

پنير مازارلاي ايتاليايي (پنير سفيد سفت) ؛ بريده شده : 1 فنجان

پنير پارميسان (ايتاليايي) : 4/3 فنجان

طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل :

در يک قابلمه کوچک قارچ ، پياز و يک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذاريد تا سرخ شوند؛ حالا اين مايع را کنار بگذاريد. در يک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقيمانده نمک را مخلوط کنيد.2/1 فنجان سس کدو را ته ماهيتابه پخش کنيد. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روي پاستا بريزيد. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنيد. سپس 2/1 فنجان از پنير ريکوتا ،‌2/1 فنجان پنير مازارلا و 4/1 فنجان پنير پارميسان را اضافه کنيد. دوباره سس کدو و پاستا را روي مخلوط تان بريزيد. آنقدر اين کارتان را ادامه دهيد تا ظرف تان پر شود.ظرف را با يک ورق آلومينيوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد.پس از 45 دقيقه ظرف را بيرون آورده پنير پارميسان را روي آن رنده کرده و پخش کنيد. دوباره ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر بگذاريد تا پنيرها آب شوند. حالا ظرف را بيرون آورده و قبل از بريدن بگذاريد ده دقيقه اي بماند تا سرد شده تا بتوانيد براحتي آن را برش بدهيد.

لازانیا گیاهی , طرز تهیه لازانیا گیاهی, پخت غذای لازانیا گیاهی

آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل

نوشته آموزش کامل طرز تهیه لازانيا با کدو تنبل اولین بار در نمکستان پدیدار شد.

توضیحاتی در باب نویسنده



افزودن نظر: